Eläminen Maassa Jossa Hallitsee Ei-Muslimit:

dawatussalafiyyahsuomessa.wordpress.org
dawatussalafiyyahsuomessa.wordpress.org

Shaykh Sulaymaan Abaa Al-Khayl:

”Henkilö, joka asuu ei-Muslimi maassa tai Muslimi maassa, jossa ei vallitse Islaamilainen laki; silti tämän henkilön täytyy noudattaa sen maan lakeja ja sääntöjä, jotka on asetettu (siellä). Ja ei ole hänelle sallittua missään olosuhteissa kapinoida hallitsijaa vastaan; [ei ole hänelle sallittua missään olosuhteissa kapinoida hallitsijaa vastaan!]; siihen liittyy korruptioa ja pahuutta, josta Allaah & Hänen Lähettiläänsä (Sallallaahu ’Alayhi Wa Sallam) on varoittanut.

[(Eng.) Kääntänyt: Abul-Layth Qaasim Mutiva, Lähde: Youtube kanava: Masjid Al-Wahyain MN]

• Suomentanut: Juwairiyah Jasmine

(Omia mietteitä tästä):

Tämäkin on yksi todiste terroristeja vastaan, jotka käyttäytyvät hullusti ja kapinoi kaikkia vastaan, erityisesti hallitsijoita, mikä ei ole missään nimessä sallittua eikä muitakaan vastaan saa. Näemme mitä muualla maissa tapahtuu/ on tapahtunut, kun nämä terroristit ovat alkaneet kapinoida hallitsijoita vastaan. Oppineet ovat varoittaneet ihmisiä monta kertaa, etteivät ottaisi aseita käsiinsä ja alottaisi kapinaa, vaan etsisivät tietoa ja käyttäytyisivät kuin Muslimin pitäisi, eli hyvin, kunnioittaa muita ja elää rauhassa. Mutta, mitä tämä kapinointi on saanut aikaan ja, että he eivät ole kuunnelleet oikeita oppineita… pelkkää pahuutta ja korruptiota niissä maissa (esim. Syyria, Irak.. jne.) Ei mitään hyvää ole seurannut terroristien toimista. He eivät tiedä mitä Islaam on ja mitä he tekevät ei ole Islaamia. He ovat totisesti Khawaarij (Helvetin Koiria/Dogs of Hellfire). Oppineet ovat varoittaneet ja varoittavat ihmisiä näistä terroristi ryhmistä ja ovat monesti kumonneet heidän teot, liikkeet ja ideologiansa.

Allaah suojelkoon meitä näiltä likaisilta ryhmiltä ja johdattakoon meitä aina Oikealle Tielle, آمين [Aameen]

Mainokset

Tekijä: DawatusSalafiyyahSuomessa

"DawatusSalafiyyahSuomessa" Tehtävänä on jakaa autenttista tietoa Suomessa (suomenkielellä) ja autenttisista lähteistä. • Qur'aan , Sunnah , Salaf-Us-Saalih *jos huomaatte virheitä, mielellään kommentoikaa artikkelin kommentti osioon*

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s