Kuinka Muslimin Pitäisi Käyttäytyä Ei-Muslimien Yhteiskunnissa – Shaykh Muhammad Bin Saalih Al-’Uthaymeen: 

dawatussalafiyyahsuomessa.wordpress.org
dawatussalafiyyahsuomessa.wordpress.org

Arvostettu Saudi-Arabian Shaykh Muhammad Bin Saalih Al-’Uthaymeen (Rahimahullaah) totesi perjantai iltana 28. Heinäkuuta 2000, lähetetyn teleyhteyden kautta Birminghamin kaupungissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa Maktabah Salafiyyah:in järjestämän konferenssin aikana:

”… Samoin kehoitan teitä kunnioittamaan niitä ihmisiä, joilla on oikeus tulla kunnioitetuksi, joiden välillä on sopimus (suojella) sinua. Sillä maa, jossa elät, on sellainen, että teillä ja heillä on sopimus. Jos näin ei olisi, he olisivat tappaneet tai karkoittaneet sinut. Joten säilytä tämä sopimus ja älä petä sitä (sopimusta), koska petos on merkki tekopyhyydestä, eikä se ole uskovaisten tavoista. Ja tiedä, että Profeetalta (Sallallaahu ’Alayhi Wa Sallam) on ilmoitettu autenttisesti, että hän sanoi:
”Kuka tahansa tappaa yhden (henkilön), joka on sovitun suojeluksen alla, ei tule haistamaan Paratiisin tuoksua.” 

Älä anna itsesi tulla huijatuksi tyhmien ihmisten sanoista, jotka sanovat: ”Nämä ihmiset ovat ei-muslimeja, joten heidän rikkautensa on laillista meille (väärinkäyttää, murhata ja tappaa).” Allaahin puolesta – tämä on valhe. Valhe Allaahin uskonnosta ja valhe islamilaisista yhteiskunnista.

Joten emme voi sanoa, että on laillista olla petollinen ihmisille, joiden kanssa meillä on sopimus. (!)
Oi veljeni, Oi nuoret, Oi muslimit. Olkaa totuudenmukaisia ostaessa, myynnissä, vuokraamisessa, lainaamisessa ja kaikissa keskinäisissä liiketoimissa. Koska totuus on yksi uskovaisten ominaispiirteistä, ja Allaah Ta’Aala on käskenyt totuudenmukaisuuden. Allaah Ta’Aala:
”Te jotka uskotte, kunnioittakaa Jumalaa ja olkaa totuutta rakastavien kanssa.” [Surah At-Tawbah (9):119]

Profeetta (Sallallaahu ’Alayhi Wa Sallam) rohkaisi totuudenmukaisuuteen ja sanoi:

”Pyrkikää totuudenmukaisuuteen, koska totuudenmukaisuus johtaa hyvyyteen ja hyvyys johtaa Paratiisiin. Ja henkilö tulee olemaan totuudenmukainen ja pyrkii totuudenmukaisuuteen, kunnes (Allaah) kirjoittaa hänet totuudenmukaiseksi.”

Ja hän (Sallallaahu ’Alayhi Wa Sallam) varoitti valheellisuudesta:
”Varo valheellisuutta, koska valhe johtaa jumalattomuuteen, ja pahuus johtaa Tuleen. Ja henkilö jatkaa valehtelemista ja pyrkii valehtelemaan, kunnes (Allaah) kirjoittaa hänet suureksi valehtelijaksi.”
Oi veljeni, Oi muslimit, Oi nuoret. Olkaa totuudenmukaisia veljillenne & ei-muslimeille ja joiden kanssa elät yhdessä – sinun sanoillasi – niin, että sinusta tulee Islaamin uskonnon kutsuja tekojesi kautta (todellisuudessa). Kuinka monta ihmistä on tullut Islaamiin muslimien käyttäytymisen ja tapojen takia ja heidän totuudenmukaisuutensa ja tosiasioidensa kautta.
📑Otettu: islamagainstextremism.com/articles/mbowy-shaikh-al-uthaimeen-how-muslims-should-behave-in-non-muslim-societies.cfm
• Suomentanut: Juwairiyah Jasmine

Mainokset

Tekijä: DawatusSalafiyyahSuomessa

"DawatusSalafiyyahSuomessa" Tehtävänä on jakaa autenttista tietoa Suomessa (suomenkielellä) ja autenttisista lähteistä. • Qur'aan , Sunnah , Salaf-Us-Saalih *jos huomaatte virheitä, mielellään kommentoikaa artikkelin kommentti osioon*

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s